Вашата приватност и најважните моменти доверете ги на Хотел Ресторан – Еми Ексклузив

Хотел Еми е лоциран надвор од градскиот метеж во Струмица. Оддалечен 2 km од плоштадот на Струмица и само 1 km од Меѓународната автобуска станица во Струмица. Сместен во спокојот на предградието во Струмица, хотелот сепак е на само 20 – тина минути одење од строгиот центар на Струмица, како и од големиот број на популарни историски, спортско – рекреативни, бизнис и шопинг објекти…

РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВЕДНАШ

Луксузно и модерно опремени соби и апартмани

Услугите кои ги нуди хотелот се со модернистичко уредување кое ќе ги задоволи сите потреби за организирање на семинари, конференции итн. во бизнис конференциска сала, како и располага со ресторани за свадби кои се во склоп на хотелот и тоа Еми ексклузив, Еми палас и Еми гарден кој имаат капацитет до 500 гости доколку се спојат Еми палас и Еми гарден.

 

Резервирајте веднаш